Home » Zorgverzekeraars » Anno12
Anno12 logo

Anno 12

Over Anno12

Anno12 gaat nog niet zoals gepland in 2014 van start.

De nieuwe zorgverzekeraar ANNO12 is een initiatief van Rob Adolfsen, Michiel Alkemade en Petwin Verkerk. De insteek van het opzetten van deze verzekeraar is het brengen van verandering in de zorgverzekeringswereld.

ANNO12 is opgericht met behulp van crowdfunding. Dat betekent dat leden de organisatie financieren en daarmee mede-eigenaar zijn. Het worden van een mede-eigenaar kan door een aandeel te kopen in de organisatie, of door een ledencertificaat aan te schaffen.

De verzekeraar geeft aan uit te gaan van het bewust gezond gedrag van mensen. Naast leefstijl verwacht de verzekeraar ook dat er preventief wordt gereageerd op zaken. De bedoeling is dat leden zelf regisseur worden van de zorgverzekering die zij afgesloten hebben.

Provisie: Niet van toepassing
Vergelijkbaar in module: Niet van toepassing
Direct afsluiten: Niet van toepassing
Wijzigingen: Niet van toepassing
Declaraties: Niet van toepassing
Premie innen: Niet van toepassing
Contact telefoon: Niet van toepassing
Contact e-mail: Niet van toepassing
Contact Twitter: Niet van toepassing

Dienstverlening Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt geen beloning van deze verzekeraar. U kunt deze zorgverzekering wel vergelijken in onze vergelijkingsmodule. Vervolgens kunt u een offerte via Kiesgoed.nl ontvangen of wordt u doorgestuurd naar de zorgverzekeraar.

De dienstverlening die wij bieden, is afhankelijk van de overeenkomst die Kiesgoed.nl met deze zorgverzekeraar heeft. Wij stellen het klantbelang altijd voorop. Daarom adviseren wij geheel onafhankelijk. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites heeft geen enkele verzekeraar aandelen in onze organisatie. Geen enkele maatschappij heeft dus invloed op het advies dat wij bieden of de verdiensten die wij ontvangen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening