Pr Image
Home ยป Zorgverzekering 2018 vergelijken

Zorgverzekering 2018 vergelijken

Met de zorgvergelijker van Kiesgoed.nl kun je snel, effectief en onafhankelijk de zorgverzekering vergelijken. Binnen enkele minuten vind je de beste zorgverzekering voor jouw persoonlijke situatie. Dit ondanks het grote aanbod van verzekeraars dat deelneemt aan de vergelijking. Door enkele vragen in te vullen kan Kiesgoed.nl jou voorzien van een helder advies in de vorm van een overzichtelijke pakketkeuze.

Direct zorgverzekeringen vergelijken

   

Snel, effectief en betrouwbaar vergelijken

Via onze website kun je eenvoudig en snel de zorgverzekering vergelijken. Wij bieden uitgebreid advies of je nu op zoek bent naar de goedkoopste zorgverzekering of de beste voorwaarden voor jouw situatie.

Kiesgoed.nl vergelijkt nagenoeg alle zorgverzekeringen in Nederland. Een enkele zorgverzekeraar kiest er voor om niet deel te nemen aan vergelijkingswebsites. Deze verzekeraars vind je wel terug in het overzicht premies, maar niet in de zorgvergelijker.

Vergelijken via Kiesgoed.nl is eenvoudig en het resultaat is zeer betrouwbaar. Doordat geen enkele verzekeraar een aandeel in de organisatie heeft, kan Kiesgoed.nl geheel onafhankelijk werken. Hierdoor komen de belangen van de vergelijkende consument altijd op de eerste plaats en zal de verzekeraar waarvan de voorwaarden het beste aansluiten op de persoonlijke situatie bovenaan staan in het advies.

Direct afsluiten

Het direct afsluiten van een zorgverzekering is in de meeste gevallen mogelijk met behulp van onze zorgvergelijker. Wanneer de verzekering niet direct online af te sluiten is, word je doorverwezen naar onze klantenservice die je kan helpen bij het afsluiten van de verzekering.

Wanneer je meer informatie wilt, is het altijd mogelijk om een informatieset aan te vragen, die desgewenst per e-mail of per post wordt verzonden.

Korting

Op veel zorgverzekeringen is een korting te verkrijgen. De kortingen op Kiesgoed.nl zijn uniek, en in veel gevallen hoger dan kortingen die je elders kunt krijgen. In de zorgvergelijker kun je op verschillende eigenschappen sorteren en zoekopdrachten geven. Zo is het mogelijk om op basis van de kosten een keuze te maken voor een verzekering, maar je kunt ook uitgebreid alle voorwaarden inzien.

Zorgverzekering vergelijken


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van SUCSEZ B.V. | disclaimer | dienstverlening