RA Image
Home ยป Uitstekende bereikbaarheid

Uitstekende bereikbaarheid

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Daarom hebben we de mogelijkheid om contact op te nemen zo laagdrempelig mogelijk gemaakt. Contact met onze helpdesk is onder meer mogelijk via telefoon, chat, e-mail en per post. Jouw vraag wordt direct in behandeling genomen door een specialist.

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij uitstekend te bereiken. Een team van adviseurs zit klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wij zijn te bereiken via een telefoonnummer tegen lokaal tarief en je komt bij ons ook niet in een wachtrij terecht.

Bereikbaar via chat

In onze zorgvergelijker hebben wij een chatfunctie opgenomen, waar je direct met een concrete vraag terecht kunt. Wanneer je jouw vraag stelt, heb je direct contact met een van onze adviseurs.

Bereikbaar via e-mail

Wanneer je een e-mail stuurt naar ons, beloven wij jouw e-mail binnen een werkdag te beantwoorden. Je ontvangt van ons altijd direct een bevestiging, die je ervan verzekert dat jouw vraag is ontvangen en in behandeling wordt genomen.

Bereikbaar per post

Ben je niet in de gelegenheid om telefonisch of per computer contact op te nemen, dan kun je altijd een brief of ander document per post verzenden naar ons. Wij zijn bereikbaar via een postbusnummer.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van SUCSEZ B.V. | disclaimer | dienstverlening