NvM Image
Home ยป Uitgebreid advies

Uitgebreid advies

Het advies dat wij bieden is uitgebreid en deskundig. In tegenstelling tot andere vergelijkingssites adviseren wij niet altijd het goedkoopste product, maar zoeken we echt uit welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Uitgebreid advies in zorgvergelijker

In onze zorgvergelijker is het mogelijk het totale aanbod in de markt voor het aankomende jaar te vergelijken. Je kunt er voor kiezen om je huidige zorgverzekering toe te voegen, waardoor je de verschillen kunt zien. Door onze onafhankelijkheid is dit advies altijd eerlijk. Wij stellen dan ook jouw belang voorop.

Snel of uitgebreid vergelijken

De zorgvergelijker biedt snel een degelijk advies. Maar er zijn ook talloze mogelijkheden om uitgebreid een vergoeding in een pakket naast die van een andere aanbieder te zetten. Wij vinden de gebruiksvriendelijkheid van onze zorgvergelijker erg belangrijk. Wanneer je meer wilt weten over een vergoeding of begrip, kun je uitgebreide informatie op onze website vinden of contact opnemen met onze helpdesk.

Uitgebreid advies van onze medewerkers

Onze medewerkers helpen dagelijks veel verzekerden met uiteenlopende vragen. Naast hulp bij het gebruik van de zorgvergelijker, bieden wij volledige ondersteuning rondom jouw zorgverzekering. Wanneer je ons belt, krijg je direct een deskundige adviseur aan de lijn. Wij garanderen je ook dat je direct een medewerker aan de lijn krijgt, zonder wachttijden.

Advies op maat

Wij hebben veel kennis in huis op het gebied van zorgverzekeringen. Of het nu gaat om het vergelijken, afsluiten, wijzigen of opzeggen van jouw zorgverzekering. Heb je een vraag over jouw zorgverzekering, neem dan contact op met onze goed bereikbare helpdesk.

Contactgegevens

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0182 - 30 44 88 of je kunt ons een e-mail sturen.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van SUCSEZ B.V. | disclaimer | dienstverlening