RA Vinger Image
Home » Over Kiesgoed.nl

Over Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl is de meest uitgebreide vergelijkingssite. Wij werken geheel onafhankelijk. Hieronder leest u precies waar wij voor staan en hoe wij werken.

Visie

Wij streven er naar de meest uitgebreide zorgvergelijkingssite te zijn. Dit doen wij door zeer complete informatie te bieden, een totaalvergelijking op het gebied van zorgverzekeringen aan te bieden en uitstekende service te bieden per telefoon of e-mail.

Kernwaarden

Kiesgoed.nl baseert haar werkwijze op vijf kernwaarden:

  • klantvriendelijk
  • vakkundig
  • bereikbaar
  • innovatief
  • eerlijk

Dienstverlening

De dienstverlening van Kiesgoed.nl wordt uitgevoerd door Heilbron. Voor een omschrijving van onze dienstverlening kunt u kijken in onze advieswijzer.

Deskundigheid medewerkers

Wij hebben uiterst deskundige medewerkers in dienst, die goed in staat zijn u van een passende zorgverzekering te voorzien. Onze medewerkers houden hun kennis actueel door regelmatige bijscholing.

Veilig en betrouwbaar

Kiesgoed.nl is een website van Heilbron B.V.. Heilbron beschikt over een vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12012119. Daarnaast zijn wij aangesloten bij instituut Kifid onder nummer 300.008196. Onze inschrijving bij de Kamer van Koophandel is nummer 2438737.

Klantenpanel

Om de informatievoorziening, transparantie en betrouwbaarheid van Kiesgoed.nl te waarborgen maakt Heilbron gebruik van een klantenpanel. Dit panel bestaat uit een representatief aantal relaties van Heilbron. Zij houden toezicht op de werkwijze van Heilbron en de website Kiesgoed.nl.

Lees meer over Kiesgoed.nl


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening