NvM Image
Home » Gediplomeerde experts

Gediplomeerde experts

Al jaren helpen wij verzekerden verder met het maken van goede keuzes in het zorgverzekeringspakket. Wij hebben dan ook veel kennis in huis op het gebied van zorgverzekeringen. Geen standaard helpdeskmedewerkers, maar advies van gediplomeerde adviseurs.

Bereikbare gediplomeerde experts

Wanneer je telefonisch contact met ons opneemt garanderen wij je dat je direct een deskundige medewerker aan de lijn krijgt, zonder onnodige wachttijden. Ook jouw e-mails komen direct bij de juiste persoon terecht. Wij nemen jouw vragen zeer serieus en zijn bereid je te adviseren of ingewikkelde situaties uit te zoeken in samenwerking met zorgverzekeraars.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van ons advies te waarborgen zien wij erop toe dat onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en diploma’s. Hiertoe volgen wij de regels van de Wet Financieel Toezicht (Wft) en organiseren wij met regelmaat interne workshops en cursussen. Dit doen wij niet alleen om eenmalig onze adviseurs te scholen, maar om voortdurend op de hoogte te blijven van wat er speelt in de markt.

Helpdesks van vergelijkingssites

Wij zijn er trots op dat wij een van de weinigen zijn met een vergelijkingssite en een helpdesk die bestaat uit adviseurs. Wij onderhouden goede contacten met alle zorgverzekeraars en kunnen daardoor snel schakelen.

Pakketkeuze

Onze expertise zorgt er voor dat je daadwerkelijk een goede keuze kunt maken uit alle verzekeringen. De zorgvergelijker van Kiesgoed.nl biedt uitgebreid advies. Toch kunnen wij ons voorstellen dat je vragen wilt stellen over jouw verzekering. Dan is het fijn dat je contact op kunt nemen met een deskundige helpdesk die je begeleidt, voor, tijdens en na het afsluiten van een zorgverzekering.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van SUCSEZ B.V. | disclaimer | dienstverlening