Zorgweb

Zorgweb levert informatie over zorgverzekeringen voor professioneel gebruik. Alle beschikbare premie- en dekkingsgegevens worden op uniforme en transparante wijze door Zorgweb verzameld, verrijkt en gewaardeerd. Zorgweb is op dit terrein marktleider. In de database van Zorgweb is de informatie van duizenden individuele en collectieve zorgverzekeringen opgenomen.

Onafhankelijk

Zorgweb wordt volledig gefinancierd door haar aandeelhouders. Verder maakt Zorgweb geen afspraken met derden die de onafhankelijkheid negatief kunnen beïnvloeden.

Transparant

Zorgweb streeft naar 100% accurate informatie. De informatie die Zorgweb verzamelt wordt altijd bij de verzekeraar ter controle aangeboden. Daarnaast heeft Zorgweb een unieke waarderingsystematiek ontwikkeld, waarmee alle polissen worden gewaardeerd.

Flexibel

Zorgweb probeert, ondanks de complexiteit van de data, aan de uiteenlopende wensen van haar klanten tegemoet te komen. De ICT oplossingen die Zorgweb gekozen heeft maken dat mogelijk.

De Zorgweb Z-vergelijker

De Zorgweb Z-vergelijker is een applicatie waarmee vergoedingen en premies van verschillende zorgverzekeringen geraadpleegd en vergeleken kan worden.

Z-vergelijker productomschrijving

De Z-vergelijker is een consumentgerichte zorgverzekering vergelijker die gebruikt wordt om vergoedingen en premies van een (collectieve) basis- en aanvullende zorgverzekering te raadplegen of te vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Z-vergelijker kan ook dienen ter ondersteuning van iedereen die met vragen over een zorgverzekering te maken krijgt (bijvoorbeeld callcenter agents).

De Z-vergelijker wordt gebruikt door zorgverzekeraars en tussenpersonen die dagelijks te maken hebben met het vergelijken van zorgverzekeringen.

Voordelen van Z-vergelijker

De Z-vergelijker, een consumentgerichte zorgverzekering vergelijker, biedt een overzicht van de premies en dekkingen van een zorgverzekering in vergelijking met andere zorgverzekeringen. De gegevens van een zorgverzekering worden door de Z-vergelijker op verschillende niveaus uitgesplitst.

De Z-vergelijker is zo flexibel, dat het in hoge mate geconfigureerd kan worden met de website. Het kan zelfs aangesloten worden op het offertesysteem. Het beheer van deze zorgverzekering vergelijker ligt bij Zorgweb. Men hoeft daarom geen energie in techniek en beheer van de Z-vergelijker te steken.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening