Onafhankelijkheid van vergelijkingssites

De onafhankelijkheid van vergelijkingssites hangt volgens kenners af van de afspraken die de site heeft gemaakt met de aanbieders. In het geval van Kiesgoed.nl zou het dus gaan om de afspraken die zij hebben gemaakt met de zorgverzekeraars. De afgelopen jaren is transparantie voor vergelijkingssites een must geworden. Daarom probeert Kiesgoed.nl zo helder mogelijk weer te geven waaraan wordt verdiend en op welke basis adviezen tot stand komen.

Basis waarop Kiesgoed.nl adviseert

Een van de sterke punten van Kiesgoed.nl wordt gevormd door de vele afspraken die Kiesgoed.nl heeft kunnen maken met verzekeraars. Hierdoor kan niet alleen een fikse korting worden geboden, maar is ook de afhandeling van bijvoorbeeld het offertetraject eenvoudig en snel. Ondanks het feit dat ook Kiesgoed.nl met sommige zorgverzekeraars slechts beperkte afspraken heeft kunnen maken, is het zoekresultaat in geen geval afhankelijk van die afspraken. Kiesgoed.nl adviseert enkel en alleen op basis van een match tussen de wensen van de vergelijker en de voorwaarden van de zorgverzekeringen.

De verdiensten van Kiesgoed.nl

Kiesgoed.nl ontvangt van enkele verzekeraars provisie. Dit zijn de zorgverzekeraars waarvan de dienstverlening in handen is van Heilbron (initiatiefnemers van Kiesgoed.nl). Er wordt geen voorkeur gegeven in de vergelijking aan verzekeraars waarvan Kiesgoed.nl provisie ontvangt.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening