Dienstverlening Heilbron

Heilbron stelt met de grootste zorg een verzekeringspakket samen dat aansluit bij de wensen van de klant. Daarbij bieden wij kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De kernthema’s hierbij zijn klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, maatwerk en onafhankelijk advies.

Omdat goede service zo belangrijk voor ons is, hebben wij in onze advieswijzer overzichtelijk vastgelegd wat men als klant van ons mag verwachten. Hierin hebben wij ook beschreven op welke wijze onze dienstverlening is opgebouwd en welke acties wij ondernemen om de financiële belangen van onze klanten zo goed mogelijk te behartigen.

Wat mag je van Heilbron verwachten?

  • Wij zijn onafhankelijk. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal en wij hebben met hen geen enkele contractuele verplichting om te kiezen voor hun financiële producten.
  • Wij gaan voor het best passende product voor jouw situatie. Samen met de klant bepalen wij welk product het best aansluit bij de wensen. Je kunt hierbij vertrouwen op onze ervaring, deskundigheid en kennis van de actuele ontwikkelingen.
  • Wij sturen geen onverklaarbare rekeningen. Of je nu via e-mail, telefoon of persoonlijk je vraag aan ons stelt: Wij geven hierop zo snel mogelijk het juiste antwoord.
  • Wij sturen geen onverklaarbare rekeningen. De kosten van onze werkzaamheden worden gefinancierd door de verzekeraar waarmee wij jou als klant in contact brengen. Indien wij je rechtstreeks kosten in rekening brengen, informeren wij je hierover vooraf. De premiebetaling en uitbetaling van declaraties worden door de zorgverzekeraar geregeld.
  • Heb je, ondanks onze beste inspanningen, toch een klacht? Wij horen dit graag direct, zodat we onze uiterste best kunnen doen de klacht zo snel mogelijk naar tevredenheid op te lossen.

Naast een telefonische afspraak met een van onze deskundige adviseurs, kan je altijd contact met ons opnemen voor een afspraak bij ons op kantoor.


Zorg vergelijken


Contact

Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon
Kiesgoed is onderdeel van Heilbron | disclaimer | dienstverlening